تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

عبدالملک الحوثی: دشمن با استقلال ایران مقابله می‌کند

عبدالملک الحوثی: دشمن با استقلال ایران مقابله می‌کند رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که ایران قدرتی الهام‌بخش برای امت اسلامی و الگویی برای مقابله با سلطه‌طلبی غرب محسوب می‌شود. این همان چیزی است که رژیم صهیونیستی و آمریکا نمی‌خواهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۸۰۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالملک الحوثی رهبر انصار الله با اشاره به اینکه ما در مرحله مهمی قرار داریم، گفت:  درگیری بین امت ما و صهیونیست‌ها در این مرحله بسیار مهم است.

وی افزود: دو گزینه وجود دارد یکی تسلط انها است که در این صورت زیان دنیا و اخرت را خواهیم داشت و ضد استقلال و آزادی است.گزینه دیگر قبول نکردن ولایت انها است اینکه به امت دستور بدهند. مسیر دیگر مقابله با توطئه‌های آنها است. 

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: این بهترین موضع گیری است که تحت پشتیبانی خداوند قرار می‌گیریم. دشمنان می‌خواهند همه موانع را بردارند و در این‌چهارچوب حملات به ایران انجام ‌شد.دشمن میداند که ایران یک نمونه مستقل است. آزاده، اسلامی و حامی مساله فلسطین است.

وی افزود: دشمن صهیونیستی به‌خوبی دریافته است که جمهوری اسلامی ایران الگویی مستقل، آزاد و اسلامی است؛ کشوری که حامی مسئله فلسطین، مدافع آرمان‌های امت اسلامی و یاور مظلومان و مستضعفان در سراسر جهان به شمار می‌آید.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: ایران اسلامی امروز نه‌تنها یک حکومت متمدن و دارای پشتوانه مردمی است، بلکه قدرتی الهام‌بخش برای امت اسلامی و الگویی برای مقابله با سلطه‌طلبی غرب محسوب می‌شود. این همان چیزی است که رژیم صهیونیستی و متحدان آن همچون آمریکا، انگلیس و فرانسه هرگز نمی‌خواهند.

وی گفت: آن‌ها خواهان آن نیستند که در میان کشورهای اسلامی، نظامی وجود داشته باشد که آزاد و مستقل باشد، تسلیم آن‌ها نشود، در برابر سلطه ایستادگی کند، و از موضع عزت و استقلال در مسائل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تصمیم‌گیری کند.

عبدالملک در ادامه با اشاره به اینکه حمله اخیر اسرائیل به ایران اقدامی آشکار، وقیحانه و مغایر با تمامی قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد بوده افزود: تجاوزی به یک کشور دارای حاکمیت و استقلال که نه‌تنها جنایتی ظالمانه، بلکه اقدامی جنایت‌کارانه و خشن علیه تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌رود.

وی افزود: در این تجاوز، فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و فرزندان این ملت هدف قرار گرفتند؛ شماری از آن‌ها به شهادت رسیدند یا مجروح شدند و همچنین شهروندان غیرنظامی و تأسیسات حساس از جمله مراکز هسته‌ای هدف حملات نظامی قرار گرفتند.

رهبران انصارالله یمن اظهار داشت: حمله به مراکز هسته‌ای، به‌ویژه زمانی که مکان‌هایی برای نگهداری مواد خطرناک در آن وجود دارد، اقدامی به‌غایت مجرمانه و بسیار خطرناک است که پیامدهای فاجعه‌باری می‌تواند به‌دنبال داشته باشد.این حملات هیچ‌گونه توجیه حقوقی، اخلاقی یا سیاسی ندارند و تجاوز اسرائیل به ایران یک جنایت آشکار و محکوم‌شده در تمامی موازین بین‌المللی است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار